Droomt u van een eigen woning, of misschien een ander huis?

Helder financiële diensten (zelfstandig adviseur van RegioBank) is een onafhankelijke tussenpersoon. Wij zijn actief op alle gebieden van de financiële dienstverlening. Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van uw risico’s. We bekijken welke risico’s verzekerd kunnen worden en adviseren over producten die het best aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

 

Wij zijn up-to-date met betrekking tot hypotheekzaken, kunnen verantwoorde voorstellen doen en cijfers toetsen aan de realiteit. Voor alle informatie op het gebied van hypotheken kunt u bij ons terecht. Er wordt gekeken naar uw wensen en toekomstplannen, zodat er een goede inventarisatie gemaakt kan worden. De bruto- en nettolasten worden vergeleken en er wordt gekeken naar al bestaande voorzieningen. De gehele administratieve afwikkeling met de geldgever wordt door ons verzorgd. Ook kunnen wij u behulpzaam zijn bij de notaris.


Met deze woningwaarde tool kunt u veilig een gratis woningwaarde rapport aanvragen.

 

Tevens kunt u bij ons terecht voor een zogenaamde second opinion. Regelmatig overtreffen wij de offerte van andere adviseurs door betere voorwaarden en/of lagere rentetarieven. Dat is helder!

 

Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op.